Inngår i kampanje

Dancing On My Knees - Signert Utgave (Begrenset Antall) (VINYL)

Jarle Bernhoft

Slippes 24/09
229,00 22900 Veil. pris 249,00
star icon Forhåndsbestilling Sendes vanligvis 1-2 dager før utgivelse
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse

Signert av Jarle Bernhoft

Om albumet «Dancing On My Knees» sier Bernhoft selv at det er det mest personlige han har laget. Og at tittelen passer så bra fordi han føler at han alltid er på vei, ned eller opp, med discokula til topps. Tekstlig sirkler det rundt hans evinnelige tvil på alt, inkludert egen verdi. Under både skriving og innspilling har han gått litt mer fandenivoldsk åpent til verks enn tidligere.

Han har jobbet med låtskrivere og produsenter som Skinny Days, Kristian Flatmate Vik, Alex Pavelich, Carl-Victor Guttormsen og – sin faste makker over flere år – Bjarne Stensli. De har dyttet ham ut av komfortsonen og resultatet kaller han en øvelse i å stå utstilt, ikke bare naken, men flådd.

Innspillingsmessig er han tilbake til noen av arbeidsmetodene fra Solidarity Breaks ved at han, med noen hederlige unntak, spiller alle instrumenter selv. «Put Your Mojo On» er en peptalk til seg selv. Mannen som synger «Clearly Confused» skjønner ikke helt hvorfor han fortjener kjærligheten han mottar, mens «All My Loving» og «Say It Isn’t So» er preget av frykten for å bli forlatt. På «Pretty Baby Love» er hjertet vridd opp og tørket inn. Og med låten «Call Out Kids», inspirert av sønnene, har han lyst til å bånne bakken. På knærne!

Produktfakta
Utgitt 2021 Format VINYL
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 9 Artist Jarle Bernhoft
Bestillingsnummer KIKILP05
Sporliste
  1. Put Your Mojo On
  2. All My Loving
  3. Clearly Confused
  4. Opinionate
  5. Pretty Baby Love
  6. Call Out Kids
  7. Lazy Monday Morning
  8. My Wave
  9. Say It Isn't So