Dans På Nevroser (VINYL)

Trond Helge Johnsen

399,00 39900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Trond Helge Johnsen slipper nytt album 21.januar 2022 «Dans på Nevroser».

Låtskriveren og vokalisten følger opp debuten med et album som formidler et sterkt budskap. Trond Helge Johnsen oppfordrer gjennom «Dans på Nevroser» til å ta vare på folk som tilsynelatende har et stille ytre, men et jagende indre. Med låter som «Bønn fra gaten», som skildrer et rop om hjelp fra gaten, til «Emilie» hans 17-årige kjæreste som led en tragisk skjebne og tidlig død, viser Trond Helge innsikt fra sitt tidligere liv som deltaker i belastede miljøer. «Dans på nevroser» er Trond Helges ærlige skildring fra et levd liv. Bli med på reisen gjennom smuglerruten «Riksveg 77» og de andre historiene på hans nyeste album «Dans på nevroser».

«Dans på nevroser» står godt på egne bein, med godt selskap av noen få etablerte musikere. Ringreven Elg gir albumets første singel «Jagende indre» den tyngden den fortjener. På albumets femte låt «Slitne Roser» blir Bergen og Trøndelag forent, med en vakker duett med Americana-stjernen Ida Jenshus.

Løvetannbarnet hadde en tøff start på livet under oppveksten i Bergen. Trond Helge ble tidlig introdusert til et liv preget av festing og endte allerede opp som 14-åring på Rostad Ungdomsheim i Inderøy. Der ble han introdusert for gitaren og startet smått sin artistkarriere.

Siden den gang har den etablerte artisten turnert med artister som Henning Kvitnes i 2019. I 2020 kom debutalbumet «Under huden» som mottok strålende kritikker med blant annet terningkast 5 i nettavisen:

«Med noe viktig på hjertet»- Tor Hammerø, Nettavisen
Sporliste
  1. Bønn Fra Gaten
  2. Dans På Nevroser
  3. Emilie
  4. Riksveg 77
  5. Slitne Roser
  6. Jagende Indre
  7. Skulle Sett Det Før
  8. Spanske Ryttere
  9. Under Samme Tak
  10. Plutselig Gikk Det I Svart
Produktfakta
Utgitt 2022 Format VINYL
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 10 Artist Trond Helge Johnsen
Bestillingsnummer OF186LP