Decimation Blues (VINYL)


249,00 24900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. It´s Good to Touch You in the Sunlight
  2. Be My Eyes
  3. Thunder Bay
  4. Out for the West
  5. To Look Over the Grounds
  6. Blackbird Tune
  7. Cub
  8. Pour It Tall and Pour It True
  9. There Is a Place Up the Road There
  10. My Girl Comes to the City
  11. Tell Them Memphis
  12. Somewhere in the Blue


Utgitt 2014 Format VINYL
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Castanets
Label Asthmatic Kitty Leverandør Import
Bestillingsnummer ASTK56123.1