Den tredje reisen (VINYL)
Inngår i

Den tredje reisen (VINYL)

Jahn Teigen

Kommer 2023?
star icon Kommer for salg Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed når varen kan bestilles.
Beskrivelse

Fra aftenposten.no, 3. desember 2020:

Ny plate er nesten ferdig
Datteren Sara Skorgan Teigen vil gjøre platen ferdig så snart som mulig. Det er hun som nå forvalter rettighetene til hans musikk som eier og daglig- og kunstnerisk leder i selskapet Teigen Total.

– Det føles som et stort ansvar, ikke minst denne nye platen. «Kan ikke du skrive tekst, kan ikke du synge?» Han maste og ville at jeg skulle ferdiggjøre den, sier hun.

Musikken ble til i studioet på Klockargården. Jahn Teigen og hans gamle venn og samarbeidspartner Georg Keller koste seg glugg ihjel der.

– Jeg tror dette kan bli en veldig fin plate. Utgangspunktet er bra og musikken er laget, selv om det mangler litt tekst. Pappa synger noe, og jeg vil beholde så mye som mulig av det. Hans drøm var å få denne platen ferdig, sier Skorgan Teigen.

Tittelen Den tredje reisen er en gammel idé. Jahn Teigen snakket mye om å ta en reise til steder han bodde som yngre, som Israel og London. Den ble aldri tatt, fysisk. I stedet ble den tredje reisen til Ystad og det rolige livet han levde der. Deler av musikken er derfor retrospektiv.

Produktfakta
Utgitt 2022 Reutgitt 2023
Format VINYL Sjanger Pop, Rock
Antall disker 1 Artist Jahn Teigen
Bestillingsnummer TEIGENTREDJELP Serie Kommende Album?