Different Class (UK-import) (VINYL)

Pulp

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for øyeblikket. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse

2016 reissue

NB: There is a print error on the inner sleeve which lists track 6 as LIVE BED SHOW DOYLE.

I 1995, da britpopbølgen var på sitt mest altomfattende, slapp Pulp mesterverket Different Class - et album så fullt av erkebritisk popmusikk og ditto temaer som overhodet mulig. Låtene om klassekamp og livet utenfor sosieteten talte direkte til både engelskmenn og oss andre, mens bandets majestetiske, glam-inspirerte poprock var det perfekte akkompagnement til Jarvis Cocker i front.

"Mis-Shapes" åpner albumet med et krigsrop for arbeiderklassens ungdommer, drevet ubønnhørlig framover av akustiske gitarer og stakkato trommer, mens den enormt fengende klassikeren "Common People" er bitende satire over overklassejenta på "klassereise". Forakten for snobbene er tydelig, men Cocker finner heller ikke trøst i motkulturen (hør bare den kjølige beskrivelsen av rave-kulturen i "Sorted For E's & Wizz") - noe som kan tilsi at albumets tittel refererer til en klasse uavhengig av lommebokens tykkelse. Et ønske det er lett å forstå. Presentert i form av et album det er lett å elske.

Sporliste
 1. Mis-shapes
 2. Pencil Skirt
 3. Common People
 4. I Spy
 5. Disco 2000
 6. Live Bed Show
 7. Something Changed
 8. Sorted for E's & Wizz
 9. F.E.E.L.I.N.G.C.A.L.L.E.D.L.O.V.E
 10. Underwear
 11. Monday Morning
 12. Bar Italia
Produktfakta
Utgitt 1995 Reutgitt 2016
Format VINYL Sjanger Indierock
Antall disker 1 Artist Pulp
Bestillingsnummer 4785288