Dizzy Heights (VINYL)

Neil Finn

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
En mester er tilbake med sitt tredje soloalbum. Neil Finns Dizzy Heights er produsert av Dave Fridmann (Mercury Rev, The Flaming Lips, Tame Impala) i New York og innspilt i Finns studio i Auckland på New Zealand.

Dizzy Heights berører temaer som kjærlighet, sorg, aldring og fristelser, og det holder med én lytt på singlen "Flying In The Face Of Love" for at de små hårene på kroppen skal reise seg. Dette er håndverk som vanskelig kan motstås - vi snakker kunst ikke ulik Bowie og McCartney i deres mest lekne 70-tallsstunder.

Neil Finn er ingen nybegynner i bransjen, og han har en imponerende CV som inkluderer medvirkning i to verdenskjente band. Først kunstrockbandet Split Enz, som han i de sene tenårene hadde med sin bror Tim Finn, og senere Crowded House som oppnådde internasjonal suksess med låter som "Don't Dream It's Over", "Weather With You" og "Four Seasons In One Day".

Sporliste

 1. Impressions
 2. Dizzy Heights
 3. Flying In The Face Of Love
 4. Divebomber
 5. Better Than TV
 6. Pony Ride
 7. White Lies And Alibis
 8. Recluse
 9. Strangest Friends
 10. In My Blood
 11. Lights Of New York

Produktfakta

Utgitt 2014 Format VINYL
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Neil Finn
Label Lester Records Leverandør Playground
Bestillingsnummer LRNF0011LP

Anmeldelser