Do The Rump! (VINYL - 180g)

Junior Kimbrough

349,00 34900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Keep Your Hands Off Her
  2. I Feel Good, Little Girl
  3. You Better Run
  4. I’m So Glad Trouble Don’t Last Always
  5. Done Got Old
  6. Please Don’t Leave Me Baby
  7. Come On And Go With Me
  8. Do The Rump!
  9. I Want To Know What’s Wrong With You
  10. Nobody But You Baby
  11. Too Late Baby
  12. My Mama Done Told Me
  13. Walk With Me


Utgitt 1979 Format VINYL - 180g
Sjanger Blues Antall disker 1
Antall spor 13 Artist Junior Kimbrough
Label Sutro Park Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer SP1014LP