Dreaming My Dreams (VINYL)

Waylon Jennings

299,00 29900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Are You Sure Hank Done It This Way
  2. Waymore's Blues
  3. I Recall a Gypsy Woman
  4. High Time (You Quit Your Lowdown Ways)
  5. I've Been a Long Time Leaving (But I'll Be a Long Time Gone)
  6. Let's All Help the Cowboys (Sing the Blues)
  7. The Door Is Always Open
  8. Let's Turn Back the Years
  9. She's Looking Good
  10. Dreaming My Dreams with You
  11. Bob Wills Is Still the King


Utgitt 1975 Reutgitt 2016
Format VINYL Sjanger Country
Antall disker 1 Antall spor 11
Artist Waylon Jennings Label Fat Possum
Bestillingsnummer FAPO13801.1