Earth vs The Pipettes (VINYL)

The Pipettes

149,00 14900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Call Me
  2. Ain´t No Talking
  3. Thank You
  4. I Need A Little Time
  5. History
  6. I Always Planned To Stay
  7. Stop The Music
  8. I Vibe You
  9. Our Love Was Saved By A Spaceman
  10. Finding My Way
  11. Captain Rhythm
  12. From Today



Utgitt 2010 Format VINYL
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 12 Artist The Pipettes
Label Fortuna Pop Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer FPOP92LP