Et Hundeliv (VINYL - 180 gram)

Jokke & Valentinerne

299,00 29900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Fantastisk reutgivelse av Jokkes andre album, første gang utgitt i 1987. Dette er en oppusset versjon av Et Hundeliv - både på lyd- og coversiden.

Allerede året etter debuten Alt Kan Repareres (1986) var Jokke & Valentinerne på banen med oppfølgeren Et Hundeliv. Som på forgjengeren handlet det i stor grad om festing i hovedstadens upolerte kvartaler, men også denne gang lå det både sårt alvor og spissfindig humor bak den rølpete allsangen. Albumet er en brutalt ærlig tilstandsrapport fra 80-tallets rocke-Oslo, formidlet gjennom en drivende kombinasjon av britisk punk og klassisk pop som var unik for nettopp Jokke & Valentinerne. I 2005 ble "To fulle menn" kåret til tidenes norske poplåt. På Et hundeliv må den dele oppmerksomheten med perler som "Gjeld", "Midt i en drøm", "Spenn" og "Alt kan repareres".

Det har her blitt børstet støv av de originale mastertapene, som deretter har gjennomgått en mastring optimalisert for vinyl. Idealet har vært å være tro mot de originale pressingene, men samtidig tilføre noen av den moderne vinylens idealer om maksimal dynamikk og høy oppløsning. De originale Valentinerne May-Irene Aasen og Håkon Torgersen, så vel som Christopher Nielsen, har vært involvert i arbeidet og satt et uforbeholdent godkjentstempel. Båndene ble funnet trygt bevart hos nasjonalbiblioteket og er deretter behandlet med kjærlig hånd av Thor Legvold hos Sonovo Mastering i Stavanger.

I tillegg det lydmessige er også den originale coverarten godt ivaretatt og har fått en oppussing av Christopher Nielsen.
Produktfakta
Utgitt 1987 Reutgitt 2021
Format VINYL - 180 gram Sjanger Rock
Antall disker 1 Antall spor 13
Artist Jokke & Valentinerne Bestillingsnummer BDSHOPLP013
Sporliste
 1. Plenty
 2. Tida er inne
 3. Midt i en drøm
 4. CIA
 5. Det drypper
 6. Suksess
 7. Sola skinner
 8. Spenn
 9. Gjeld
 10. Alt kan repareres
 11. Et hundeliv
 12. Billa
 13. To fulle menn

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også