Inngår i

Evige Dager - Limited Edition (VINYL - Blå)

deLillos

341,10 34110 Veil. pris 399,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse

deLillos’ nittende album «Evige dager» har mottatt strålende kritikker, og hele førsteopplaget er allerede utsolgt. Nå kommer nytt opplag på blå vinyl.

deLillos slipper albumet «Evige Dager» 21. januar. Musikken går i ett og sangene smelter inn i hverandre med instrumentale temaer, som én sammenhengende komposisjon.

- «Egentlig er albumet bare to lange komposisjoner, side 1 og side 2, men for å tilrettelegge for strømmetjenestene er det delt opp i 18 «låter». Tematikken i tekstene er ikke sammenfallende, men når alt er bundet sammen musikalsk så oppstår det likevel en felles påvirkning av dette som man før ville kalt et konseptalbum. Tekstene handler om makt og avmakt, brytninger i tiden, nåtid og fortid, kjærlighet og havet som er størst, kanskje enda større enn menneskeheten selv.» - Lars Lillo-Stenberg

Å beskrive musikken er ikke enkelt fordi «Evige dager» byr på dynamiske kontraster, men ett dogme-element ble litt bestemmende for uttrykket denne gangen - Gitaristene Lars Lundevall og Lars Lillo-Stenberg rører ingen akustiske gitarer noe sted på plata. Bass, trommer og elektriske gitarer er derfor selvsagt godt plassert i lydbildet. Og litt keyboard.

I Haldens Atlethic Sound studio, ble plata spilt inn så og si live i sin helhet og derfor vil også bandet fremføre plata i sin helhet. Dette gjør de på en mindre slipp-turné i slutten av januar, henholdsvis i Oslo, Trondheim, Bergen og Stavanger.

«Evige dager» er deLillos sitt nittende studioalbum siden deres debutsingel helt tilbake i 1985.

Sporliste
 1. Leve i en annen tid
 2. Beskjeden mann
 3. Han lo
 4. Skummelt og fint
 5. Hvem
 6. Enda en gang
 7. Tydelig
 8. Du må ikke si det
 9. Tre små ord
 10. En av dagene
 11. Hele verden
 12. Forstår du
 13. En evig dag
 14. Naboen min
 15. Denne musikken
 16. Det er havet som er størst
 17. På denne kloden her
Produktfakta
Utgitt 2022 Reutgitt 2022
Format VINYL - Blå Sjanger Rock
Antall disker 1 Artist deLillos
Bestillingsnummer DM138LPB