Excitable Boy (USA-import) (VINYL)

Warren Zevon

499,00 49900
Ubekreftet leveringstid Ikke på lager hos leverandør.
Frakt fra 59,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
1970-tallets California var tilsynelatende breddfullt av følsomme singer-songwriters med behagelige tilværelser. Så, i januar 1978, kom Warren Zevons tredje album. Med én hånd på pianoet og den andre knyttet rundt pistolen, kanaliserte han den skitne siden av Los Angeles. De ni uforglemmelige låtene på Excitable Boy er dynket i det grumsete slammet fra utskeielser og dekadanse, formidlet av en fyr som åpenbart følte seg mer hjemme på skyggesiden enn i Laurel Canyons bohemske idyll.

Omgivelsene som her skildres av Zevon, selv sønn av en småkriminell far, er urovekkende, bisarre og ofte blodstenkte. Vi møter pina colada-drikkende varulver, hodeløse leiemordere og desperate gamblere, presentert i mørke, vittige fortellinger med et musikalsk bakteppe som er overveiende - noen vil nok hevde overraskende - oppstemt. Her er de umiddelbart fengende rockeklassikerne "Werevolves Of London" og "Excitable Boy", side om side med uendelig rørende "Accidentally Like A Martyr". Her er "Roland The Headless Thompson Gunner", "Lawyers, Guns and Money" og "Johnny Strikes Up The Band".

Det krever sin mann å forvandle grusomme historier til lystig allsang. Warren Zevon var en av de beste - og Excitable Boy er albumet hvor hans unike og dypt savnede geni skinner aller sterkest.

Produktfakta

Utgitt 1978 Format VINYL
Sjanger Rock Antall disker 1
Artist Warren Zevon Label Import
Bestillingsnummer FRIM9006.1