Fear Fun (VINYL)

Father John Misty

199,00 19900
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer


  1. Funtimes in Babylon
  2. Nancy From Now On
  3. Hollywood Forever Cemetery Sings
  4. I'm Writing a Novel
  5. O I Long to Feel Your Arms Around Me
  6. Misty's Nightmares 1 & 2
  7. Only Son of the Ladiesman
  8. This is Sally Hatchet
  9. Well, You Can Do It Without Me
  10. No I'm Learning to Love the War
  11. Tee Pees 1-12
  12. Everyman Needs a Companion


Utgitt 2012 Format VINYL
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Father John Misty
Label Bella Union/Cooperative Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer BELLAV332