Fire On The Bayou (VINYL)

The Meters

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Out In The Country
  2. Fire On The Bayou
  3. Love Slip Upon Ya
  4. Talkin´ ´bout New Orleans
  5. They All Ask´d For You
  6. Can You Do Without?
  7. Liar
  8. You´re A Friend Of Mine
  9. Middle Of The Road
  10. Running Fast
  11. Mardi Gras Mambo


Utgitt 1975 Format VINYL
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 11 Artist The Meters
Label Reprise Leverandør Import
Bestillingsnummer RPRW2228.1