Flere Steder Alltid (VINYL)

Lars Vaular

299,00 29900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Frakt fra 59,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-

Lars Vaular har siden sin debut i 2003 vært en sentral del av den urbane musikkscenen. Han har blitt hyllet av journalister og fans, vunnet priser og spilt på de største festivalscenene rundt om i landet. Nå slipper han sitt mest personlige album noensinne, «Flere Steder Alltid».

På «Flere Steder Alltid» finner vi historier fra fortid, nåtid og fremtid fortalt i bruddstykker og minner. Albumet veksler mellom å se på individets utfordringer og de større problemene i samfunnet- samtidig som det alltid kan knyttes tilbake til personlige fortellinger.

«I mange av låtene speiler jeg egne problemer i samfunnets utfordringer, og noen ganger kan det være vanskelig å skille om jeg snakker om mitt eget liv eller samfunnet vi lever i», sier Lars, og låtene er nettopp det: «Flere Steder Alltid».

«Tittelen spiller på det at platen forteller historier om livet mitt fra forskjellige tider, og veksler mellom å problematisere øyeblikk i livet mitt nå og forskjellige tilbakeblikk på hendelser i fortiden. Jeg har lenge hatt lyst å lage en film som er fortalt gjennom drømmene sekvenser der konseptet om tid, rekkefølge og kronologi er underordnet summen av de forskjellige bestanddelene. Hvorfor er det viktig hvilken rekkefølge ting blir fortalt i når resultatet er det samme?» - Lars Vaular

I tillegg til produksjon fra Röyksopp, Frode Flatland og Store P, byr platen på et gjensyn med Thomas Eriksen, og et nytt bekjentskap i den amerikanske produsenten meltycanon. Det låter sjelfullt og varmt, og lydbildet varierer mellom tunge hiphop-beats og lekne up tempo house-rytmer. Blandingen av house og hiphop er både original og tidløs.

På albumet veksler han mellom å rappe, synge og snakke. Åpningssporet «Våre Nærmeste» er en fire minutter lang snakkeperle som et solid forvarsel om at denne platen er laget på Lars’ egne premisser.

Sporliste

 1. Våre nærmeste
 2. Overgrov
 3. Fremover
 4. Kroppsspråk
 5. Speilbilde
 6. Våken
 7. Karma
 8. To minutter
 9. Denne veien er brolagt
 10. Gospel
 11. Stille barn

Produktfakta

Utgitt 2019 Format VINYL
Sjanger Hip Hop Antall disker 1
Artist Lars Vaular Bestillingsnummer 0190759902615
Serie Bergenfest 2020