Free Range Chicken (VINYL)

Country Rockers

399,00 39900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Rockin' Daddy
  2. My Bucket's Got a Hole In It
  3. Finally
  4. Wipe Out
  5. Pistol Packin' Mama
  6. See You Later Alligator
  7. Drivin' Nails In My Coffin
  8. Fan It and Cool It
  9. There Stands the Glass
  10. El Rancho Grande
  11. My Happiness
  12. Guitar Polka
  13. Barrooms to Bedrooms
  14. Rock Around With Ollie Vee
  15. Was Hab Ich Falsch Germacht


Utgitt 2017 Format VINYL
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 15 Artist Country Rockers
Label Big Legal Mess / Fat Possum Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer BLM0538