Further Up The Road: The Duke Recordings 1955-1962 (VINYL - 2LP)

Bobby Bland

449,00 44900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. It's My Life Baby
  2. Time Out
  3. You've Got Bad Intentions
  4. I Work Up Screaming
  5. I Don't Believe
  6. I Learned My Lesson
  7. Don't Want No Woman
  8. I Smell Trouble
  9. Bobby's Blues
  10. Loan Me A Helping Hand
  11. Little Boy Blue
  12. You Got Me (Where You Want Me)
  13. Farther Up The Road
  14. I'm Not Ashamed
  15. I'll Take Care Of You
  16. Cry, Cry, Cry
  17. I Pity The Fool
  18. Two Steps From The Blues
  19. How Does a Cheatin' Woman Feel
  20. St. James Infirmary
  21. Stormy Monday Blues
  22. I've Just Got To Forget You
  23. Ain't That Lovin' You
  24. I've Been Wrong So Long
  25. Who Will the Next Fool Be
  26. Turn on Your Love Light
  27. Your Friends
  28. Yield Not to Temptation
  29. The Feeling is Gone
  30. 36-22-36
  31. Call on Me
  32. That's the Way Love Is


Utgitt 2016 Format VINYL - 2LP
Sjanger Soul Antall disker 1
Artist Bobby Bland Label Southern Records
Leverandør Border Music Norway AS Bestillingsnummer SR3002LP