Inngår i kampanje

Future Nostalgia (The Moonlight Edition) (VINYL - 2LP)

Dua Lipa

319,00 31900 Veil. pris 349,00
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt fra 59,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Moonlight' edition of the second studio album by the British singer, featuring the singles 'Don't Start Now', 'Physical', 'Break My Heart', 'Hallucinate' and 'Levitating'. Musically, 'Future Nostalgia' has been described by Lipa as a 'dancercise class'. She stated that its songs incorporate genres of disco and pop, inspired by artists such as Gwen Stefani, Madonna, Moloko, Blondie and OutKast. This 'Moonlight' edition features eight bonus tracks.
Utgitt 2020 Reutgitt 2021
Format VINYL - 2LP Sjanger Pop
Antall disker 2 Antall spor 19
Artist Dua Lipa Bestillingsnummer 0190295076139
  1. Future Nostalgia
  2. Don't Start Now
  3. Cool
  4. Physical
  5. Levitating
  6. Pretty Please
  7. Hallucinate
  8. Love Again
  9. Break My Heart
  10. Good In Bed [Explicit]
  11. Boys Will Be Boys
  12. Dua Lipa X Angèle – Fever
  13. We're Good
  14. Miley Cyrus - Prisoner (Feat. Dua Lipa)
  15. If It Ain't Me
  16. That Kind Of Woman
  17. Not My Problem (Feat. JID) [Explicit]
  18. Levitating (Feat. Dababy)
  19. J Balvin, Dua Lipa, Bad Bunny – UN DIA (ONE DAY) (Feat. Tainy)