Gallery Of Suicide (VINYL)

Cannibal Corpse

349,00 34900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager
Cannibal Corpse includes: George Corpsegrinder Fisher (vocals); Pat O'Brien (guitar). Recorded at Morrisound Studios, Tampa, Florida.


  1. I Will Kill You
  2. Disposal Of The Body
  3. Sentenced To Burn
  4. Blood Drenched Execution
  5. Gallery Of Suicide
  6. Dismembered And Molested
  7. From Skin To Liquid
  8. Unite The Dead
  9. Stabbed In The Throat
  10. Chambers Of Blood
  11. Headless
  12. Every Bone Broken
  13. Centuries Of Torment
  14. Crushing The Despised



Utgitt 1998 Format VINYL
Sjanger Metal Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Cannibal Corpse
Label Plastic Head Records Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer BOBV141LP