Garland Records - Pacific Northwest Snuff Box (VINYL - Coloured)

Diverse Artister

349,00 34900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 7-14 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Utgitt 2020 Format VINYL - Coloured
Sjanger World Music Antall disker 1
Antall spor 13 Artist Diverse Artister
Bestillingsnummer LPBEAT157
  1. Tippy Toeing By Cascade Sweethearts
  2. Since Daddy's Not Around By Jim Thompson And The Colts
  3. China Doll By Geronia Coyle And The G-Tones
  4. Hard Workin' Woman By Cascade Sweethearts
  5. Don't Be Angry By Chuck Wray
  6. Friends Of Mine By The Heard
  7. You Ain't Goin' Nowhere (Dylan) By TYME
  8. Me And Bobby Mcgee (Kristofferson) By Clint Briggs
  9. Sweet Thang By The Heard
  10. Laura (What's He Got That I Ain't Got) By Laura
  11. (What's He Got That I Ain't Got) By Chuck Wray
  12. There's A Time And A Place For Everything By Hubert Averette And The G-Tones
  13. Fools Hall Of Fame By Clint Briggs