Inngår i

Ghostbusters (2016) - Original Motion Picture Soundtrack (VINYL)


269,00 26900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Lagervare Kun 1 på nettlager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-

Original soundtrack to the 2016 motion picture. Thirty years after the beloved original franchise took the world by storm, director Paul Feig brings his fresh take to the supernatural comedy, joined by some of the funniest actors working today - Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon, Leslie Jones, and Chris Hemsworth. The film is produced by Ivan Reitman and Amy Pascal, and written by Katie Dippold and Paul Feig, based on the 1984 film Ghostbusters, an Ivan Reitman film, written by Dan Aykroyd and Harold Ramis. This oundtrack includes music from Elle King, G-Eazy featuring Jeremih, 5 Seconds of Summer, Pentatonix, Walk The Moon, Fall Out Boy featuring Missy Elliott, Wolf Alice and others.

  1. Ghostbusters - Walk The Moon
  2. Saw It Coming - G-Eazy feat. Jeremih
  3. Good Girls - Elle King
  4. Girls Talk Boys - 5 Seconds of Summer
  5. wHo - ZAYN
  6. Ghostbusters - Pentatonix
  7. Ghoster - Wolf Alice
  8. Ghostbusters (I'm Not Afraid) - Fall Out Boy feat. Missy Elliott
  9. Get Ghost - Mark Ronson, Passion Pit & A$AP Ferg
  10. Party Up (Up In Here) - DMX
  11. Rhythm of the Night - DeBarge
  12. American Woman - Muddy Magnolias
  13. Want Some More - Beasts Of Mayhem
  14. Ghostbusters - Ray Parker, Jr.
Utgitt 2016 Format VINYL
Sjanger Filmmusikk Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Filmmusikk
Label RCA Bestillingsnummer 0889853281213