Go (USA-import) (VINYL)

Jónsi

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for øyeblikket. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse
Det første soloalbumet fra Jón Thor "Jónsi" Birgisson, vokalist i Sigur Rós og en av Islands mest respekterte artister, har sitt utspring i låter som ikke passet inn i bandets musikalske univers. En smakebit av dette materialet fikk vi gjennom det vakre 2009-prosjektet Riceboy Sleeps, et instrumentalalbum Birgisson ga ut i samarbeid med makker Alex Somers. Go er dog av et ganske annet kaliber: Musikken er ekstatisk og dramatisk, basert mer på det symfoniske og med flesteparten av låtene sunget på engelsk. Dette er lyden av en utforskende og fryktløs artist som oppdager gleden ved total musikalsk frihet, men som samtidig tar vare på de beste, mest euforiske elementene fra Sigur Rós.

Albumet er produsert av Jónsi, Alex Somers og Peter Katis (Interpol), med strykerarrangementer av Nico Muhly (Grizzly Bear, Antony & The Johnsons). Innspilt i Reykjavik og Connecticut våren 2009.
Produktfakta
Utgitt 2010 Format VINYL
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 9 Artist Jónsi
Bestillingsnummer BQTX40483.1
Lyttespor
Sporliste
  1. Go Do
  2. Animal Arithmetic
  3. Tornado
  4. Boy Lilikoi
  5. Sinking Friendships
  6. Kolnidur
  7. Grow Till Tall
  8. Around Us
  9. Hengilas

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende