Godless Prophets & The Migrant Flora (VINYL)

Darkest Hour

299,00 29900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Knife In The Safe Room
  2. This Is The Truth
  3. Timeless Numbers
  4. None Of This Is The Truth
  5. The Flesh & The Flowers Of Death
  6. Those Who Survived
  7. Another Headless Ruler Of The Used
  8. Widowed
  9. Enter Oblivion
  10. The Last Of The Monuments
  11. In The Name Of Us All
  12. Beneath It Sleeps


Utgitt 2017 Format VINYL
Sjanger Metal Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Darkest Hour
Label Southern Lord Bestillingsnummer LORD239LP