Gore Obsessed (VINYL)

Cannibal Corpse

399,00 39900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Cannibal Corpse includes: George Corpsegrinder Fisher (vocals); Jack Owen, Pat O'Brien (guitar); Alex Webster (bass); Paul Mazurkiewicz (drums). Recorded at Sonic Ranch Studios, El Paso, Texas.


  1. Savage Butchery
  2. Hatchet To The Head
  3. Pit Of Zombies
  4. Dormant Bodies Bursting
  5. Compelled To Lacerate
  6. Drowning In Viscera
  7. Hung And Bled
  8. Sanded Faceless
  9. Mutation Of The Cadaver
  10. When Death Replaces Life
  11. Grotesque



Utgitt 2002 Format VINYL
Sjanger Metal Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Cannibal Corpse
Label Plastic Head Records Leverandør Import
Bestillingsnummer PHNA130112D.1