Greatest Hit Singles (VINYL)

Isaac Hayes

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. By The Time I Get To Phoenix
  2. Walk On By
  3. I Stand Accused
  4. The Look Of Love
  5. Never Can Say Goodbye
  6. Theme From Shaft
  7. Do Your Thing
  8. Let's Stay Together
  9. Ain't That Loving You (For More Reasons Than One)
  10. Theme From The Men
  11. If Loving You Is Wrong (I Don't Want To Be Right)
  12. Joy (Part 1)


Utgitt 1991 Reutgitt 2016
Format VINYL Sjanger Soul
Antall disker 1 Antall spor 12
Artist Isaac Hayes Label Stax
Leverandør Universal Music Bestillingsnummer 1885151