Greatest Hits - Signert Utgave (Begrenset Antall) (VINYL - 2LP)

Kaizers Orchestra

Denne varen er dessverre ikke lenger tilgjengelig. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse

Signert av Kaizers Orchestra!

Kaizers-feberen herjer landet, med 40 konserter der forhåndsbillettene ble revet bort. Og 25. november slipper Kaizers Orchestra sitt første samlealbum! Greatest Hits kommer på dobbel vinyl, og vi får plater signert av bandet.

Det hele toppes med en stor konkurranse der fire vinnere får to konsertbilletter hver – én til konsert i Oslo, én i Stavanger, én i Bergen og én i Trondheim.

Alle som kjøper Greatest Hits blir automatisk med i konkurransen. Du kan også delta ved å melde deg på vårt nyhetsbrev. Allerede abonnent? Registrer deg likevel.

Vinnerne trekkes 10. januar.

«Alt me fire ner i sjaktå av gull og grønn smaragd»

Linjen fra «Bøn fra helvete» fra 2001 oppsummerer egentlig Kaizers Orchestras katalog ganske bra: her er mye gull og én smaragd!

«Hjerteknuser» har vært bandets mest populære sang siden den kom ut i 2010, og i september 2022 klarte den kunststykket å klatre helt opp til andre plass på Spotifys liste over de mest spillte sangene i Norge etter å ha blitt omfavnet av en ny generasjon via TikTok.

For noen er «Hjerteknuser» deres første møte med Kaizers Orchestra, for andre er den sangen kun en del av en ellers supersolid katalog på åtte studioalbum utgitt mellom 2001-2012.

For første gang samler bandet nå det de selv ser som essensen av sin musikalske produksjon. Gjennom disse 21 sangene får du et komprimert, men likevel bredt bilde av Kaizers mangefasetterte og karismatiske musikalske univers. Det beste fra 11 år med Kaizer-rock.

En offisiell Greatest Hits-samling, til glede og oppdagelse for gamle og nye fans.

Sort 2LP. Bronsefoliert gatefold cover.

Sporliste
 1. KGB
 2. Kontroll På Kontinentet
 3. Tusen Dråper Regn
 4. Hjerteknuser
 5. En For Orgelet, En For Meg
 6. Bøn Fra Helvete
 7. Diamant Til Kull
 8. Ompa Til Du Dør
 9. Maestro
 10. Sigøynerblod
 11. Dieter Meyers Inst.
 12. Aldri Vodka, Violeta
 13. Djevelens Orkester
 14. Knekker Deg Til Sist
 15. '170
 16. Resistansen
 17. Evig Pint
 18. Begravelsespolka
 19. Drøm Videre, Violeta
 20. Siste Dans
 21. Die Polizei
Video
Produktfakta
Utgitt 2022 Format VINYL - 2LP
Sjanger Rock Antall disker 2
Antall spor 21 Artist Kaizers Orchestra
Label Petroleum Records Bestillingsnummer 0196587354817SIGN