Halcyon Digest (VINYL)

Deerhunter

349,00 34900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Lydverket elsker denne, og det gjør egentlig alle andre dedikerte musikkjournalister og, enten de jobber i Norge, USA eller England, for NRK, Pitchfork eller Guardian. En av de mest kritikerroste indieutgivelsene i 2010, dette. Gledelig nok, for Bradford Cox og hans sørstatskompiser i "ambient-punk-gruppa" Deerhunter har aldri laget et mer tilgjengelig, melodisk og fornøyelig album.

Produsent Ben Allen, som bl.a. har Animal Collectives Merriweather Post Pavilion på merittlista, løfter fram sanger som både lyder rikholdig og uanstrengt. Borte er det ekstreme uttrykket som har preget bandets tidligere utgivelser, og vi sitter igjen med en strømlinjeformet og direkte musikalsk tilnærming, lekkert instrumentert med bl.a. akustiske gitarer, electrorytmer, banjo, saksofon og munnspill.

Albumet avsluttes med en syv minutter lang hyllest til Memphis-garasjerockeren Jay Reatard, som døde i januar 2010 bare 29 år gammel. Den heter "He Would Have Laughed", og slutter veldig brått - akkurat som livet til Jay Reatard.

Sporliste

 1. Earthquake
 2. Don´t Cry
 3. Revival
 4. Sailing
 5. Memory Boy
 6. Desire Lines
 7. Basement Scene
 8. Fountain Stairs
 9. Helicopter
 10. Coronado
 11. He Would Have Laughed

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2010 Format VINYL
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Deerhunter
Label 4AD Leverandør Import
Bestillingsnummer FOUR73038.1

Anmeldelser