Heavy Fire - Limited Edition (VINYL - Picture Disc)

Black Star Riders

299,00 29900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Heavy Fire
  2. When the Night Comes In
  3. Dancing With the Wrong Girl
  4. Who Rides the Tiger
  5. Cold War Love
  6. Testify Or Say Goodbye
  7. Thinking About You Could Get Me Killed
  8. True Blue Kid
  9. Ticket to Rise
  10. Letting Go of Me


Utgitt 2017 Format VINYL - Picture Disc
Sjanger Hardrock Antall disker 1
Antall spor 10 Artist Black Star Riders
Label Nuclear Blast Leverandør Sony
Bestillingsnummer NE38844