Inngår i
 • Vinyl Nice Price - 3 for 600,-

Heim For Å Døy (VINYL)

Stein Torleif Bjella

299,00 29900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 7-14 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Tredje studioalbum fra en av våre aller beste låtskrivere.

Med solodebuten Heidersmenn (2009), bestående av låter som "Psykisk kan du vera sjøl" og "Kamerat mot kamerat", ble Stein Torleif Bjella fra Ål raskt lagt merke til. Albumet fikk varm mottakelse, ble nominert til to Spellemannspriser og Dagbladet utnevnte Bjella til de tause menns talsmann. To år senere slapp han oppfølgeren "Vonde Visu" som ble, om mulig, enda bedre mottatt enn debuten. Andrealbumet nådde helt opp til tredjeplass på VG-lista og sørget for at Bjella kunne innkassere både Spellemannpris, Prøysenprisen og Bendiksenprisen.

Den etterlengtede tredje fullengderen har fått tittelen Heim For Å Døy. Førstesinglen var "Idiotisk Einvegslove", en bluesrock-preget låt med karakteristisk superb tekst og samme hovedperson som i tittelsporet fra Heidersmenn (karakteren figurerte også i "Tre viku" fra Vonde Visu).

Med på albumet er Kjartan Kristiansen (Dumdum Boys) som produsent og Michael Blair på trommer. Sistnevnte har spilt med artister som Tom Waits, Lou Reed og Elvis Costello - når man først skal legge til trommer i besetningen, er det jo greit å kunne plukke fra øverste hylle …
Sporliste
 1. Undergang
 2. Melodisk sus
 3. Ubrukt liv
 4. Helsing Judas
 5. Idiotisk einvegslove
 6. Separate sinn
 7. Halde maska
 8. Rottu i hjarte
 9. Mayhem heime
 10. Yndlingsengel
 11. Taus manns tale
 12. Modningsangst
Produktfakta
Utgitt 2013 Format VINYL
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Stein Torleif Bjella
Bestillingsnummer RAMLP67