Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for øyeblikket. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse
Med felles bakgrunn som folkemusikere fra Vinje, og med stor respekt for hverandre både som musikere og mennesker, leverer Ingebjørg Bratland og Odd Nordstoga en lun og vakker utgivelse.

Da Odd ønsket å gå tilbake til røttene og lage et folkemusikkinspirert album, var valget av samarbeidspartner enkelt. Ingebjørg ble invitert til musikkloftet hans i Oslo, og med utgangspunkt i at sangene skulle utgjøre det musikalske jordsmonnet de begge kommer fra, begynte låtene å trille. Den første sangen som ble testet ut var Jørund Tellnes' tekst "Å bån og veslegut", og med bare to sangstemmer og gitarer var tonen satt. Slik måtte dette prosjektet låte. Så enkelt og nært som overhodet mulig. Albumet består av folketoner og historiske fortellinger over norsk kultur, arv, være og virke, gjerne sett fra en humørfylt og skrå vinkel. Selvsagt måtte tittelen bli Heimafrå.

Ingebjørg Bratland albumdebuterer med Heimafrå, men er allerede kjent for sin stemme, unike sangteknikk og formidlingsevne. Hun er blant annet norgesmester og nordisk mester i folkemusikk, har bidratt på H.K.H. Kronprinsesse Mette-Marits album Sorgen Og Gleden og sang tittelsporet til NRK-serien Jul I Svingen. Odd Nordstoga, en av Norges desidert mest folkekjære artister, har på sin side erobret folket med en særegen, naturlig blanding av klassiske folketoner og populærmusikk.
Sporliste
Disk 1
 1. Kom heller til meg her på fjellet
 2. Olav Olav
 3. Svein Svane
 4. Farvel Farvel
 5. Å guten gjekk på golvet
 6. Bonden og slusken
Disk 2
 1. Liten Kirsten som stalldreng
 2. Annes bånsull
 3. Liljan uti dalen
 4. Å bån og veslegut
 5. Ro fjorden
Produktfakta
Utgitt 2013 Format VINYL
Sjanger Folkemusikk, Rock Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Ingebjørg Bratland, Ingebjørg Bratland & Odd Nordstoga, Odd Nordstoga
Bestillingsnummer 3733311