Here Be Monsters (VINYL - 180 gram)

Motorpsycho

199,19 19919 Veil. pris 249,00
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 2-5 dager
Frakt fra 59,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-

Motorpsycho har aldri vært kjente for å hvile på de berømte laurbærene, ei heller nå. Etter et fantastisk år med sitt mest ambisiøse verk og plateprosjekt ("En Konsert For Folk Flest"), den første samle-platen i løpet av 25 år, bok, omfattende utstilling og Demon Box-konserter, er de allerede tilbake med en helt ny studio-plate, "Here Be Monsters".

Som tittelen antyder er dette et aldri så lite dypdykk ned i livets mørke sider, særlig hva tekstene angår. Musikalsk sett har de filmatiske kvalitetene i Motorpsychodelia-universet neppe blitt grundigere utforsket på plate enn nettopp her, og det sier vel sitt. Samtidig er det kanskje den platen som i størst grad vil tilfredsstille hi-fi folket, dette er hodetelefon-musikk laget for å kile de soniske nervesentrene.

"Here Be Monsters" er løselig bygget på bestillingsverket til Teknisk Museum som kun ble fremført én gang i november 2014, forøvrig en helt fantastisk konsert. I tillegg til fem original-låter som spenner fra det korte pianostykket Sleepwalking til den mildt sagt episke 17-minutter avslutningen, Big Black Dog,
får vi også en tolkning av Terry Calliers låt Spin, Spin, Spin, men her basert på HP Lovecrafts versjon.

Sporliste

  1. Sleepwalking
  2. Lacuna/Sunrise
  3. Running With Scissors
  4. I. M. S.
  5. Spin, Spin, Spin
  6. Sleepwalking
  7. Big Black Dog

Produktfakta

Utgitt 2016 Format VINYL - 180 gram
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 7 Artist Motorpsycho
Bestillingsnummer RLP3179