Here Is Barbara Lynn (VINYL - 180 gram)

Here Is Barbara Lynn (VINYL - 180 gram)

Barbara Lynn

299,00 29900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. You'll Lose A Good Thing
  2. Take Your Love And Run
  3. Maybe We Can Slip Away
  4. Sure Is Worth It
  5. Only You Know How To Love Me
  6. (Until Then) I'll Suffer
  7. You're Losing Me
  8. Sufferin' City
  9. Multiplying Pain
  10. Why Can't You Love Me
  11. Mix It Up Baby
  12. This Is The Thanks I Get


Utgitt 1968 Format VINYL - 180 gram
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Barbara Lynn
Label Light In The Attic Bestillingsnummer LITA119LP


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende