High Top Mountain (VINYL)

Sturgill Simpson

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Life Ain´t Fair and the World Is Mean
  2. Railroad of Sin
  3. Water in a Well
  4. Sitting Here Without You
  5. The Storm
  6. You Can Have the Crown
  7. Time After All
  8. Hero
  9. Some Days
  10. Old King Coal
  11. Poor Rambler
  12. I´d Have to Be Crazy


Utgitt 2013 Format VINYL
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Sturgill Simpson
Label High Top Mountain, Loose Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer VJLP214