Hjarteskjell (VINYL)

Ingebjørg Bratland

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for øyeblikket. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse

«Hjarteskjell er små, sterke, mjuke musklar som gøymer seg i harde skjell. Slik er disse songane for meg» Ingebjørg Bratland

Det er stort spenn i Ingebjørg Bratland sin musikk fra debutalbumet Heimafrå med Odd Nordstoga til den nye Hjarteskjell, som er hennes fjerde. Med rot i folkemusikken, har hun frem til i dag beveget seg over et bredt musikalsk spekter – viser, pop, jazz og elektronisk. Dette har alltid føltes både riktig og viktig, samtidig som lojaliteten til hjemsted og dialekt er like sterk. Den røde tråden er uansett hennes unike og særpregede stemme.

Hjarteskjell er skrevet og produsert over de siste 18 månedene. Der albumet Månesinn var produsert av Espen Lind og Geir Hvidtsten, har hun denne gang benyttet seg av intet mindre enn fire forskjellige studioer og produsenter: Martin Sjølie (Sigrid, Maria Mena), Kåre Vestrheim (Odd Nordstoga, Highasakite), Lars Horntvedt (Susanne Sundfør, a-ha), Espen Lind og Geir Hvidsten. I en tid hvor lyttevaner er forandret, ønsker hun at dette skaper spennvidde og større lytteopplevelser. Albumet er skrevet av Bratland selv – noen av låtene i samarbeid med produsentene.  I tillegg har hun oversatt to gamle, personlige favoritter: «My Dear Companion (Min aller kjæraste) og Thåströms sterke kjærlighetserklæring «Over sundet».

Sporliste
  1. Bror
  2. Hysj, Hysj, Hysj
  3. Når natta blei til dag
  4. Ellevill
  5. Over sundet
  6. Kun for deg
  7. Finn du fram
  8. Ingenting
  9. Min aller kjæraste
  10. Festen er forbi
Produktfakta
Utgitt 2017 Format VINYL
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 10 Artist Ingebjørg Bratland
Label Vitamin/Universal Norge Bestillingsnummer 5799165