Holding On - A Heal My Soul Companion (VINYL - 2LP)

Jeff Healey

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Love Takes Time
  2. Every Other Guy
  3. Dancing With The Monsters
  4. All That I Believe
  5. CNIBlues
  6. My Little Girl (Live)
  7. Dust My Broom (Live)
  8. How Blue Can You Get (Live)
  9. I Think I Love You Too Much (Live)
  10. Stuck In The Middle With You/Tequilla (Live)
  11. Macon Georgia Blue (Live)
  12. I Can't Get My Hands On You (Live)
  13. Yer Blues (Live)
  14. Holding On (Live)
  15. See The Light (Live)


Utgitt 2017 Format VINYL - 2LP
Sjanger Blues Antall disker 2
Antall spor 15 Artist Jeff Healey
Label Provogue/Mascot Leverandør Warner Music
Bestillingsnummer 0819873014447