Holy Diver (Remastered) (VINYL)


249,00 24900 Veil. pris 299,00
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt fra 59,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-

The Band’s 1983 debut album which features Vivian Campbell on lead guitar (Def Leppard) . This album which features concert main stays such as Stand Up and Shout and Holy Diver went platinum and is regarded as all-time metal classic.


  1. Stand Up And Shout
  2. Holy Diver
  3. Gypsy
  4. Caught In The Middle
  5. Don't Talk To Strangers
  6. Straight Through The Heart
  7. Invisible
  8. Rainbow In The Dark
  9. Shame On The Night



Utgitt 1983 Reutgitt 2021
Format VINYL Sjanger Metal
Antall disker 1 Antall spor 9
Artist Dio Label USM
Bestillingsnummer 0602507369187