I Am Very Far (UK-import) (VINYL - 2LP)

Okkervil River

249,00 24900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 8-16 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Etter å ha bidratt på album av The New Pornographers og Norah Jones, samt hele bandets dyptgående samarbeid med Roky Erickson på hans True Love Cast Out All Evil, var Will Sheff endelig klar for å starte jobben med oppfølgeren til The Stand-Ins fra 2008.

Med I Am Very Far byr Texas-gruppa på elleve nye låter innspilt i New York City, Connecticut og hjembyen Austin. Her er strykere, hornseksjon, overdådige arrangementer og et band som på det meste består av to trommiser, to pianister, to bassister og syv gitarister. Indierockernes lydbilde har aldri vært større. Den upolerte, røffe produksjonen, levert av Sheff selv, preges av skarpe trommer og et band som balanserer elegant mellom melodi og kakofoni - noe som resulterer i flerfoldige symfoniske genistreker ("The Rider", førstesinglen "Wake And Be Fine") og enkelte bittersøte pusterom ("Lay Of The Last Survivor", "Hanging From A Hit").

I Am Very Far er et uforutsigbart og ofte mørkt album hvor tekstene er hjerteskjærende og energien er krafsende, nesten desperat. Som med alle Okkervil-album blir gjentatte lyttinger belønnet - denne gang i form av et album som viser et mer komplekst og modent band enn noensinne tidligere.
Produktfakta
Utgitt 2011 Format VINYL - 2LP
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Okkervil River
Label Jagjaguwar Bestillingsnummer JAG185LP
Sporliste
 1. The Valley
 2. Piratess
 3. Rider
 4. Lay Of The Last Survivor
 5. White Shadow Waltz
 6. We Need A Myth
 7. Hanging From A Hit
 8. Show Yourself
 9. Your Past Life As A Blast
 10. Wake And Be Fine
 11. The Rise

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i