I Don't Live Here Anymore - Limited Edition (VINYL - 2LP - Coloured)

The War On Drugs

549,00 54900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
I løpet av 15 år har The War On Drugs jevnlig bevist at de er ett av dette århundrets beste rockeband, og de mest entusiastiske beskrivelsene utpeker dem til rockens redningsmenn. Bandleder Adam Granduciel har av mange blitt sagt å være den som bærer stafettpinnen videre for Bob Dylan, Bruce Springsteen og et knippe flere av sine klassiske rockehelter. I Don’t Live Here Anymore er et uvanlig rockealbum om en av våre mest vanlige, men skremmende prosess - motstandsdyktighet i møte med fortvilelse.

Bare en måned etter at bandets A Deeper Understanding mottok Grammy for beste rockealbum i 2018, trakk bandets kjerne, Granduciel, bassist Dave Hartley og multiinstrumentalist Anthony LaMarca, seg tilbake til New York for å spille inn nye demoer. Det var starten på et dusin med økter som strakte seg over tre år og syv studioer, inkludert noen av rockens største som Electric Lady i New York og Sound City i Los Angeles.

Albumets åpningslåt og førstesingel «Living Proof» er noe så utypisk som en låt laget i fellesskap av hele bandet, og den bærer tydelig preg av den samme magien man opplever når man ser bandet live. Videoen til låta, regissert av Emmett Malloy, skutt på 16mm, fanger Granduciel i det historiske Panoramic Studio på Stinson Beach, California.

De amerikanske indierockerne har imponert det norske publikummet flere ganger før. Opptredenen på Øyafestivalen i 2014 ble sommerens store snakkis, og sanket inn strålende anmeldelser over hele linja. Sist de gjestet Norge var i 2017 i Oslo Spektrum, og GAFFA hadde dette å si om saken: «The War On Drugs har utviklet seg til et formidabelt liveband, og de seks musikerne på scenen opptrer samspilte og selvsikre i sine fremførelser av annerledes, men unektelig imponerende versjoner av det sterke låtmaterialet fra de to seneste skivene. Sammen skaper de et massivt lydbilde som fyller Spektrum utmerket, men også under de mange avstikkerne til minimalisme har de publikum i sin hule hånd.»
Sporliste
  1. Living Proof
  2. Harmonia's Dream
  3. Change
  4. I Don't Wanna Wait
  5. Victim
  6. I Don't Live Here Anymore
  7. Old Skin
  8. Wasted
  9. Rings Around My Father's Eyes
  10. Occasional Rain
Produktfakta
Utgitt 2021 Format VINYL - 2LP - Coloured
Sjanger Rock Antall disker 2
Antall spor 10 Artist The War On Drugs
Bestillingsnummer 0075678643095 Serie Pitchfork - The Best 50 Albums of 2021

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også