I Modi EP (VINYL - 12")

Årabrot

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Mellom innspillingen og utgivelsen av I Modi, linedanset Årabrot mellom liv og død. Like før bandet skulle ut på nok et tokt på de britiske øyer, ble hovedskikkelsen Kjetil Nernes diagnosert med kreft. Nå er Årabrot tilbake: en svulst fattigere, 35 systing rikere over halsen og mer skamløse enn noensinne. Minialbumet I Modi er et lugubert renessanseverk som har blitt omskrevet til seks spor med industriell og majestetisk rock'n'roll.

Langt, langt ute i den svenske ødemarka står et forlatt kapell, overtatt av Årabrot som både hjem og kunstnerisk operasjonssentral. De harde trebenkene som i årevis var befolket av angrende syndere har måttet vike for tårn av forsterkere, trommer og cymbaler. Sommeren 2014 ble det trange kirkerommet åstedet for innspillingen av to beslektede album: Årabrots I Modi ble foreviget, tett etterfulgt av Okkultokratis Night Jerks.

I Modi følger opp fjorårets like usømmelige minialbum Murder As Art tematisk, men er utstyrt med hardere skyts for anledningen. Medvirkende på minialbumet er blant annet medlemmer av Okkultokrati og Haust, electronica-kameleonen Karin Park, studioproduksjon av rockeprinsen Milton von Krogh (Pirate Love) i tillegg til en lojal Årabrot-kollaboratør: dronealkymisten Stian Skagen (concept.virus).

Utgivelsen kommer med et 8 siders hefte i LP-størrelse, med voksentegninger av Johannes Høie som også står for omslagsillustrasjonen.

Sporliste

Disk 1
  1. The Grip Of The Family, A Cinch
  2. Fillip The Pudenda, Tongue The Womb
  3. Protomartyr Thekla
Disk 2
  1. Annul
  2. I Modi
  3. The Isis Pool

Produktfakta

Utgitt 2014 Format VINYL - 12"
Sjanger Metal Antall disker 1
Antall spor 6 Artist Årabrot
Label Fysisk Format Leverandør Diger Distro
Bestillingsnummer FY081LP

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende