I'll Find A Way (VINYL - 180 gram)

The Blind Boys Of Alabama

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


Disk 1
  1. God Put A Rainbow In The Cloud
  2. I'll Find A Way (To Carry It All) - feat. Shara Worden of My Brightest Diamond
  3. I Am Not Waiting Anymore - feat. Sam Amidon
  4. I Shall Not Be Moved
  5. Take Me To The Water
  6. I've Been Searching - feat. Merrill Garbus of tUnE-yArDs
Disk 2
  1. There Will Never Be Any Peace (Until God Is Seated At The Conference Table) - feat. Casey Dienel
  2. Take Your Burden To The Lord and Leave It There
  3. Every Grain Of Sand - feat. Justin Vernon of Bon Iver
  4. My God Is Real
  5. Jubilee - feat. Patty Griffin, Phil Cook


Utgitt 2013 Format VINYL - 180 gram
Sjanger Blues Antall disker 1
Antall spor 11 Artist The Blind Boys Of Alabama
Label Music On Vinyl Leverandør Bertus
Bestillingsnummer MOVLP929