I'm Back! Family & Friends (VINYL)

Sly Stone

349,00 34900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


Disk 1
  1. Dance To The Music (feat. Ray Manzarek)
  2. Everyday People (feat. Ann Wilson)
  3. Family Affair
  4. Stand! (feat. Carmine Appice and Ernie Watts)
  5. Thank You (Falettinme Be Mice Elf Agin) (feat. Johnny Winter)
  6. (I Want To Take You) Higher (feat. Jeff Beck)
Disk 2
  1. Hot Fun In The Summertime (feat. Bootsy Collins)
  2. Dance To The Music (Extended Mix)
  3. Plain Jane
  4. His Eye Is On The Sparrow
  5. Get Away


Utgitt 2011 Format VINYL
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Sly Stone
Label Cleopatra Leverandør Import
Bestillingsnummer CLE6612.1