In The Club w/ Simon Nicol (VINYL - 2LP - 180g)

Dave Swarbrick

299,00 29900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


Disk 1
  1. 79th´s Farewell/Atholl Highlanders/De´il In The Kitchen
  2. Three Drunken Maidens
  3. Young Black Cow/Lord Inchiquin
  4. The Widow Of Westmoreland´s Daughter
Disk 2
  1. Si Bheag Si Mhor
  2. Humours Of Cappa/Swallowtail Reel
  3. After The Thrill
  4. Friar Britches/Lark In The Morning/Gravel Path/Leighton Buzzard Shuffle
Disk 3
  1. Pittengardner´s Rant/The Floggin´
  2. Planxty Morgan/Long Odds
  3. Lord Haddo´s Favourite/ Lady Mary Hayes´ Scotch Measure
  4. Flitter Dance/Peter O´Tavy/Mona´s Delight/Hunt The Wren
  5. The Hen´s March/The Four Poster Bed
Disk 4
  1. Over The Lancashire Hills
  2. Merry Boys Of Greenland/Olifiord Jack/Willafiord
  3. O´Carolan´s Farewell To Music


Utgitt 1982 Format VINYL - 2LP - 180g
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 16 Artist Dave Swarbrick
Label Music On Vinyl Leverandør Bertus
Bestillingsnummer MOVLP161