Infinity Land (VINYL - 2LP)

Biffy Clyro

299,00 29900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. Glitter And Trauma
  2. Strung To Your Ribcage
  3. My Recovery Injection
  4. Got Wrong
  5. The Atrocity
  6. Some Kind Of Wizard
  7. Wave Upon Wave Upon Wave
  8. Only One Word Comes To Mind
  9. There's No Such Man As Crasp
  10. There's No Such Thing As A Jaggy Snake
  11. The Kids From Kibble And The Fist Of Light
  12. The Weapons Are Concealed
  13. Pause It And Turn It Up
  14. Tradition Feed
  15. Bonanzoid Deathgrip
  16. Stars And Shites
  17. It's Always The Quiet Ones
  18. Corfu
  19. Drown In A Natural Light
  20. Gently


Utgitt 2005 Format VINYL - 2LP
Sjanger Punk Antall disker 1
Antall spor 20 Artist Biffy Clyro
Label Beggars Banquet Leverandør Playground
Bestillingsnummer BBQLP2091