It All Starts With One (VINYL - 2LP)

Ane Brun

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for øyeblikket. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse
Glitrende fjerdealbum fra Ane Brun - It All Starts With One roses opp i skyene av kritikerne, med terningkast 6 i VG, Dagbladet, Aftenposten og Dagsavisen.

Oppfølgeren til Changing Of The Seasons (2008) skulle egentlig spilles inn i 2010, men så ble Ane Brun invitert på turné med både Peter Gabriel og Ani DiFranco. Året på verdensturné ble brukt til å skrive flere låter og å jobbe videre med dem hun allerede hadde, før Ane endelig gikk i studio med Tobias Fröberg - produsenten hun har vært venn med siden hun flyttet fra Norge til Sverige på begynnelsen av 2000-tallet. Sammen spilte de inn It All Starts With One, et album som er mer opptatt av rytmikk og intuitive arrangementer enn av tradisjonelle singer/songwriter-strukturer (den fantastiske singlen "Do You Remember" er i så måte et glimrende eksempel). Tematisk dreier albumet seg mye om å finne balansen mellom å være selvstendig og å være ensom, mens låta "One" er inspirert av revolusjonen i Egypt.

Albumets dynamiske uttrykk hviler på et sterkt fundament av tekst og melodi, mens samspillet i studio lot låtene vokse i spennende retninger. Trommeslagerne Per Eklund (Lykke Li, Miike Snow) og Ola Hultgren (Loney Dear, Thus Owls) spiller begge på de fleste av albumets låter, og Martin Hederos (The Soundtrack Of Our Lives) trakterer orgel og piano. Fraværet av bass - med unntak av på én låt - har skapt mye luft til Anes eksepsjonelle stemme, som også akkompagneres av blant andre søstrene i First Aid Kit ("Do You Remember") og José Gonzàlez ("Worship").

Vinylutgaven av It All Starts With One inneholder fem bonusspor.
Sporliste
Disk 1
 1. These Days
 2. Words
 3. Worship (feat José Gonzales)
Disk 2
 1. Do You Remember
 2. What's Happening With You And Him
 3. Lifeline
 4. One
Disk 3
 1. The Light From One
 2. Oh Love
 3. Undertow
Disk 4
 1. Dirty Windshield
 2. Take It Slow
 3. One Last Try
 4. Du gråter så store tårer (English version)
 5. I Would Hurt A Fly
Produktfakta
Utgitt 2011 Format VINYL - 2LP
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 15 Artist Ane Brun
Bestillingsnummer DEMVA12

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i