It Takes A Nation Of Millions To Hold Us Back (VINYL)

Public Enemy

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


Disk 1
  1. Countdown To Armageddon
  2. Bring The Noise
  3. Don´t Believe The Hype
  4. Cold Lampin´ With Flavor
  5. Terminator X To The Edge Of Panic
  6. Mind Terrorist
  7. Louder Than A Bomb
  8. Caught, Can We Get A WitnessUpdate
Disk 2
  1. Show ´Em Whatcha Got
  2. She Watch Channel ZeroUpdate!
  3. Night Of The Living Baseheads
  4. Black Steel In The Hour Of Chaos
  5. Security Of The First World
  6. Rebel Without A Pause
  7. Prophets Of Rage
  8. Party For Your Right To Fight


Utgitt 1988 Format VINYL
Sjanger Hip Hop Antall disker 1
Antall spor 16 Artist Public Enemy
Label Def Jam Leverandør Universal Music
Bestillingsnummer 5346821