It's All Crazy It's All False It's All A Dream (VINYL)


299,00 29900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Every Thought a Thought of You
  2. The Fox, The Crow and the Cookie
  3. The Angel of Death Came to David's Room
  4. Goodbye, I!
  5. A Stick, A Carrot & String
  6. Bullet to Binary (Pt. 2)
  7. Timothy Hay
  8. Fig with a Bellyache
  9. Cattail Down
  10. The King Beetle on a Coconut Estate


Utgitt 2009 Format VINYL
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 10 Artist mewithoutYou
Label Burnt Toast Vinyl Leverandør Import
Bestillingsnummer BURT89.1