Judy Sucks A Lemon For Breakfast (VINYL)

Cornershop

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Cornershop er best kjent for grisehit'en "Brimful Of Asha" fra 1997, som gikk til førsteplass i flere land bl.a. takket være en remiks av Fatboy Slim, men de har så definitivt mye mer å by på - det har de alltid hatt.

Dette er deres femte studioalbum, utgitt syv år etter Handcream For A Generation, et av de morsomste og mest oversette albumene fra 2002. Denne gang er de ikke like oversett; de har i det minste hatt kritikerne på sin side. Få album utgitt i 2009 ble like unisont hyllet som denne samlingen av indiskinspirert indierock, soul og funk, Punjabi-folk og feel-good pop.

Tjinder Singh og Ben Ayers er like deler T.Rex som Bollywood-stjernen Asha Bhosle, og de er like deler humorister som de er alvorlige unge (eller var det halvgamle?) menn. I det ene øyeblikket får vi låta med den perfekte tittelen "Who Fingered Rock N Roll", i det neste hører vi en "minnelåt" fra opprørene i Southall i 1981, hvor britisk-asiatiske ungdommer banka livsskiten ut av skinheads fra The National Front. Og bare for å understreke at de er annerledes gjør de "The Mighty Quinn" i en spektakulært lite spektakulær cover av Manfred Manns cover av Bob Dylans original. Dette er oppskriften på å være bevisst og glad på samme tid.

Sporliste

 1. Who Fingered Rock N Roll
 2. Soul School
 3. Half Brick
 4. Judy Sucks A Lemon For Breakfast
 5. Shut Southall Down
 6. Free Love
 7. The Roll Off Characteristics (Of History In The Making)
 8. Operation Push
 9. The Mighty Quinn
 10. The Constant Springs
 11. Chamchu
 12. The Turned On Truth (The Truth Is Turned On)

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2009 Format VINYL
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Cornershop
Label Ample Play Records Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer AMPLALP02

Anmeldelser