Kæm Va Du? - Deluxe Edition (VINYL + CD)

Moddi

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for øyeblikket. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse
Bare et halvt år etter kritikerroste Set The House On Fire (2013) følger senjaartisten Pål Moddi Knutsen opp med sitt tredje album, hans første med utelukkende norske tekster.

Kæm Va Du? er et tilbakeskuende album, både tekstmessig og musikalsk. Tekstene er til dels hentet fra en svunnen tid, fra tiden før artisten selv ble født, fra en kultur som vi er i ferd med å miste. Kæm Va Du? er et forsøk på å holde fast ved noe av det vi var, og som vi fortsatt kan være.

Albumet er spilt inn med utelukkende akustiske instrumenter, og i all hovedsak live i studio. Platetittelen er hentet fra et dikt av Helge Stangnes, "Kjerkegård ved havet", som er en av tekstene Moddi her har tonesatt - syv av de ni sporene på albumet har nemlig lånte tekster. Spellemannvinner Gjermund Larsen bidrar på fele på tre låter. Bildene på albumomslaget er fra selve kirkegården Helge Stangens skriver om, og all omslagskunst er laget og håndtegnet av Moddi selv.

Produktfakta
Utgitt 2013 Format VINYL + CD
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 9 Artist Moddi
Label Propeller Recordings Bestillingsnummer PRR77
Video
Sporliste
Disk 1
  1. Mannen i Ausa
  2. Blå kveill
  3. Togsang
  4. Vi slakta sau
  5. Noens ark
  6. Grønt lauv i snyen
Disk 2
  1. Kjerkegård ved havet
  2. Krokstav-emne
  3. En sang om fly

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende