Inngår i kampanje

Kingdom of Oblivion (VINYL - 2LP)

Motorpsycho

419,00 41900 Veil. pris 449,00
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse

Man skulle tro at etter den omfattende «Gullvågtriologien» – to doble og ett enkelalbum i løpet av tre år – ville selv denne ytterst produktive trioen ha behov for en pust i bakken. Men slike tanker er fremmede der i gården, så hvorfor bremse nå, midt i en kreativ flytsone de neppe har opplevd i løpet av sine 30+ år som Motorpsycho?
Dessuten, noe må man jo finne på når all turnévirksomhet er satt på vent.

Mesteparten av platen er riktignok innspilt i Frankrike før pandemien, men utvidet, finjustert og ferdiggjort hjemme i Trondheim i fjor. Dette er musikk som av forskjellige grunner ikke passet helt inn på The All Is One, og som førte til idéen om å samle store riff på ett album og gjøre en streit hardrockplate. Men som ofte med Motorpsycho, målet endret seg underveis, og da de på et tidspunkt i prosessen gjenoppdaget gamle helter som The Incredible String Band og Bert Jansch var tonen heller satt for en ikke ukjent kunstnerisk «lys og skygge» tilnærming. Kingdom Of Oblivion har blitt en ambisiøs, fokusert, leken, uanstrengt og ubegrenset samling musikk og en særdeles sjenerøs tilvekst til en allerede rikholdig diskografi.

Reine Fiske er gjest på flere av sporene, platen er innspilt av Peter Deimel, mikset av Andrew Scheps, produsert av Bent Sæther og mastret av Helge Sten.
Omslagskunsten er av Sverre Malling, design av Håvard Gjelseth

Produktfakta
Utgitt 2021 Format VINYL - 2LP
Sjanger Rock Artist Motorpsycho
Bestillingsnummer MPLP305
Sporliste
 1. The Waning (pt. 1&2)
 2. Kingdom of Oblivion
 3. Lady May
 4. The United Debased
 5. The Watcher
 6. Dreamkiller
 7. Atet
 8. At Empire´s End
 9. The Hunt
 10. After The Fair
 11. The Transmutation of Cosmoctopus Lurker
 12. Cormorant