Inngår i kampanje

KLIPP MEG I TI OG LIM MEG SAMMEN - Signert Utgave (Begrenset Antall) (VINYL - Hvit)

Gabrielle

Forventes 19. november
319,00 31900 Veil. pris 349,00
star icon Forhåndsbestilling Sendes vanligvis 1-2 dager før utgivelse
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse

Signert av Gabrielle

Det er ti år siden Gabrielle tok det norske publikummet med storm med debutalbumet ”Mildt Sagt”. Med sin energiske popmusikk på bergensk, har hun fylt dansegulv, knust hjerter over hele landet og forandret norsk pop for alltid. 

Oppfølgeren ”Nattergal” ga henne Edvard-prisen, og i fjor vant hun den gjeve P3-prisen under P3 Gull. Hun motbeviste det umulige med ”5 Fine Frøkner”: Man kan ha en norskspråklig hitlåt i Sverige. I 2019 høstet hun strålende anmeldelser og tre Spellemannsprisnominasjoner for albumet ”SnartGabby”. Det markerte et kunstnerisk høydepunkt og skifte i hennes karriere så langt. 

Hennes fjerde album ”KLIPP MEG I TI OG LIM MEG SAMMEN” ble spilt inn i Oslo, fremdeles i tett samarbeid med den spellemannsvinnende produsenten Ole Torjus Hofvind (Cezinando, Emilie Nicolas). Platen kan ses som en fortsettelse av ”SnartGabby”, hvor elementer av sjelfull tidlig 2000-talls R&B er signaturen i melodier og harmonier. Tematisk dveler hun fortsatt noe ved voksenlivets forventninger og ambivalens. Likevel er hun på vei et annet sted. Prosessen med det nye albumet har vært friere og mer intuitivt.

”Jeg har åpnet meg selv på en ny måte, fått en ny selvsikkerhet og jeg har skrevet på en ny måte. Jeg har aldri vært komfortabel med å skrive foran andre, det har føltes for avslørende og nakent, men denne gangen har jeg skrevet i studio, jammet og fått input av Ole Torjus underveis. Det har vært befriende.”

Tekstene er fortsatt personlige og nære. Låten ”Bankbankbank” handler om hvor vanskelig det er å skulle leve et avbalansert liv, og apatien som kan melde seg. 

”Jeg grubler mye og får panikk når jeg tenker på tiden og døden. Det er ofte en konflikt mellom det å ville delta i det gode liv hele tiden, og samtidig ville bare stenge seg inne. Jeg fatter ikke hvordan folk klarer å være så avslappet i forhold til alt. Det er jo helt sinnsykt bare det å leve på jorden.”


Selv om låtene er personlige, ønsker hun at det skal være rom for lytteren til å tolke, og legge egen mening i musikken hennes. For hennes egen del trenger hun musikk som en slags virkelighetsflukt, hvor hun får en opplevelse av noe helt annet, og drømme seg vekk fra hverdagen. Hun håper å gi lytterne sine noe av den samme følelsen.

”Jeg ønsker jo at lytterne skal la seg rive med uhemmet. Ta de med i et annet univers, eller bare få de til å sette pris på en god melodi, gode korarrangementer rent fysiologisk – noe så enkelt som det.”

I tillegg til det musikalske, er Gabrielle fremdeles motoren i alt det kreative, visuelle og ikke minst hennes kritikerroste liveproduksjoner.

”Jeg har alltid en klar visjon om hvordan ting skal være, og det visuelle må stå i tråd med musikken. Liveproduktet veier minst like tungt som studioutgivelsen.”

10-årsjubileet stadfester Gabrielles posisjon på den norske pophimmelen. Hun har klart å lage noe som er hennes eget, både musikalsk, visuelt og tekstmessig, og med ”KLIPP MEG I TI OG LIM MEG SAMMEN” fortsetter hun å utvikle sin helt særegne stil

Produktfakta
Utgitt 2021 Format VINYL - Hvit
Sjanger Pop Antall disker 1
Artist Gabrielle Bestillingsnummer 0602438769933
Sporliste
 1. klipp meg i ti og lim meg sammen
 2. ting som ILU
 3. eg ser deg
 4. kanskje ingenting av dette e sant
 5. bank bank bank
 6. Khaleesi
 7. hvis vi
 8. kan du love å vente
 9. ???
 10. det urolige hjertet
 11. solskinn i et plettfritt sinn
 12. Neil Young

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende